Avem oferte personalizate pentru fiecare buget in parte. Contacteaza-ne, spune-ne ce doresti, ne vedem si ajungem la un numitor comun!* Vei fi inca un client multumit!

*Ofertele sunt conditionate si de costurile noastre (licente UCMR, UPFR, CREDIDAM, impozite stat, impozite salarii, combustibil, etc). Ca sfat, orice firma / persoana sau PFA care percepe taxe de 100-150 de euro la un eveniment nu este in regula cu actele, licentele sau angajatii sau cu toate. Organele de control UCMR-ADA si UPFR, impreuna cu Politia Economica si Politia Romana organizeaza saptamanal controale in toate locatiile din Timisoara si din Romania tocmai pentru a preveni ilegalitatea acestor tipuri de evenimente.

Ca un sfat prietenesc, care sa vina in ajutorul dumneavoastra: ORICE ANGAJAMENT FARA VREUN CONTRACT STAMPILAT, SEMNAT DE AMBELE PARTI SI CU UN NR DE INREGISTRARE ESTE NUL, astfel ca puteti sa nu le dati absolut niciun ban celor cu care nu ati incheiat vreun contract. Toate tipurile de persoane juridice serioase si constiincioase incheie contracte, iar in domeniul in care activam noi ABSOLUT NICIO PERSOANA care nu are PFA, SRL sau S.A. nu poate presta servicii de sonorizare fara licentele UPFR si UCMR, iar pentru a putea plati aceste taxe trebuie sa existe o forma juridica legala. Pe scurt, daca nu ai firma sau PFA nu esti legal si nu poti lucra ca dj, sonorizator, mc, luminist decat angajat la o firma de profil cu toate licentele platite, iar tu, cel care angajezi un dj sau chiar o formatie a carei membru face pe dj-ul in pauze, poti ramane fara muzica in mijlocul evenimentului. Pana la finele anului 2013, peste 200 de astfel de cazuri s-au intamplat deja. Oare vei fi tu urmatorul?

Va sfatuim sa va alegeti cu atentie prestatorul pentru orice eveniment aveti, indiferent ca ne alegeti pe noi sau pe oricine altcineva.